În ce fel ne împlinește Isus nevoile - Ioan 6:1-15

24.09.2017  |    | Download Video

Pasaj Biblic: Ioan 6:1-15

31. În ce fel Isus ne împlinește nevoile

Ioan 6:1-15

Cristos folosește oameni nepotriviți/insuficienți care îi predau tot ce au pentru a împlini marile nevoi ale celorlalți.

  1. Oamenii au nevoi.
  2. Poporul lui Dumnezeu este insuficient în el însuși ca să împlinească nevoile oamenilor.
  3. IC este atotsuficient ca să împlinească nevoile copleșitoare ale oamenilor. A. Cristos este în controlul fiecărei situații. B. Cristos este maipreocupat de problemele oamenilor decât suntem noi. C. Cristos nu este limitat de resursele noastre nepotrivite/insuficiente. D. Cristos nu doar că împlinește nevoile ci ne oferă din belșug. E. Cristos este îndeajuns nu doar pentru nevoile fizice ci mai ales pentru cele spirituale.
  4. Cristos împlinește nevoile oamenilor prin poporul Său care este nepotrivit dar care îi aduc puținele lor resurse. A. Cristos folosește oameni pentru a împlini nevoile oamenilor. B. Cristos folosește oameni necorespunzători pentru a împlini nevoile oamenilor. C. Cristos folosește oameni nepotriviți care îi predau resursele lor. D. Când Cristos te folosește ca să împlinești nevoile celorlalți, mereu oferă și ceva pe deasupra pentru nevoile tale.

  Concluzie

   1. Dacă nu ai gustat din Cristos ca și pâine a vieții care să-ți dea viața veșnică, să știi că aceasta este nevoia ta principală.

   2. Dacă ai crezut deja în Cristos, vreau să știi că trebuie să te dai lui Cristos ca să te folosească pentru a împlini nevoile altora. Mereu biserica are nevoie de lucrători.